Finanszírozási megoldások, amelyek
segítik az új eszközberuházást

 A mai piacon a finanszírozási és lízingelési lehetőségek ugyanúgy részei a vásárlási döntéseknek, mint a választott gép tulajdonságai, előnyei. Pénzügyi programjaink segítenek abban, hogy beszerezze azt a gépet, mely rendelkezik azzal a teljesítménnyel és hatékonysággal, melyekkel Ön biztosítani tudja eredményes gazdálkodását, olyan fizetési móddal, mely igazodik bevételeihez. Lehetősége lesz arra, hogy megszerezze a használati és tulajdonjogát a világ legjobb mezőgazdasági gépeinek.

  •  
  •  
  •  
  •  

Bizalmon alapuló, hosszú távú együttműködés

Személyre szabott, gyors, rugalmas ügymenet

Dedikált kapcsolattartói kör a finanszírozónál

Rugalmas fizetési feltételek

  • Gyors és egyszerű kölcsön és lízing felvétel / dokumentációs folyamat
  • Mezőgazdaság speciálisan szezonális árbevételi tervéhez igazodó, kicsúcsosított programok
  • Szakértelem és professzionális szolgáltatás

Amit Önnek nyújtunk

Minden ügyfél pénzügyi helyzete, adózási módja és gépigénye különböző. Tudja meg, hogy hogyan dolgozhat a pénze az Ön számára. Működjön együtt a finanszírozóval, hogy megtalálják a gépberuházáshoz kapcsolódó finanszírozási megoldást azt, amely leginkább illeszkedik működési igényeihez.

 

A jelenlegi tájékoztató általános jellegű, nem teljes körű és a De Lage Landen Finance Zrt. által nyújtott pénzügyi szolgáltatásokra, valamint a De Lage Landen Leasing Kft. bérletre vonatkozó-, nem címzett kereskedelmi kommunikációnak minősül, a finanszírozó változtatás jogát fenntartja.

 

 

Az “AGCO Finance” az AGCO Corporation bejegyzett védjegye, melynek használatára a De Lage Landen Finance Zrt. és a De Lage Landen Leasing Kft. megállapodás alapján jogosult.

 

További információt igényel?

Információ

Bővebb információ érdekében keresse közvetlenül a finanszírozót az alábbi elérhetőségeken:

 

+36/20-4885214

+36/30-4411826

hungary@dllgroup.com

SZOLGÁLTATÁSOK

KÖZPONT

TELEPHELYEK

© AGRO-ALFA KFT.